Të punosh dhe të jetosh në Gjermani „ Nga Shqipëria në Gjermani“ 1.1

Webinar image

Registration for the webinar

Currently there are no future dates for the webinar.

Bundesagentur für Arbeit (BA) - Federal Employment Agency Germany

Bild eines Moderators

Bundesagentur für Arbeit

Organizer

Description

Shërbimet Ndërkombëtare dhe të Specializuara (ZAV) të Agjencisë Federale të Punësimit mbështet kandidatët që jetojnë jashtë vendit dhe janë në kërkim të një pune ose një trajnimi profesional në Gjermani

Dëshironi të mësoni se cilat profesione janë më shumë të kërkuara në Gjermani? Gjate eventit tonë do ju tregojmë se çfarë mundësish keni për të gjetur një vend pune ose nje shkollë profesionale.

Do ju tregojmë procesin si të aplikoni dhe cilat janë kriteret bazë që duhet të plotësoni në mënyrë që të jeni të suksesshëm në këtë rrugë që keni marrë.

Gjithashtu gjate ventit do ju informojme per tema si: njohja e diplomes, si te formulohet nje CV dhe tipet e ndryshme te vizave.

Ne fund te takimit tone mund te beni dhe pyetje lidhur me temat e trajtuara.

Place here to upload